Forum

Witamy na forum Gildii SYNTAX ERROR.

#1 2012-08-20 12:45:08

Stoney

Użytkownik

Punktów :   

Eviev

1. Jaką postacią grasz?
Night Elf Druid 80 - Feral Combat DPS. Troche mały GS, bo wyexpiłem go ledwo dwa tygodnie temu.

2.  Jak masz na imię, ile masz lat.
Arnold, 17.

3. Coś więcej o sobie.
Uczeń trzeciej klasy LO przy ZSE. W szkole najlżej przychodzi mi język angielski i na nim się skupiam kiedy się uczę, gdyż w tym kierunku planuję dalsze kształcenie na filologii angielskiej. Oprócz tego lubię muzykę metalową z nastawieniem na ostrzejsze brzmienia zespołów undergroundowych. WoW jest dla mnie moim hobby, grą, która wymaga bardzo dużo finezji od gracza, który zamierza grać PvP na najwyższym poziomie. Gram w WoWa od patcha 1.12.1 głównie na prywatnych serwerach prawie zawsze nastawiając się na PvP. Grałem na niezliczonej ilości różnych serwerów, jednak ostatnio grałem na HG. Pewnie mało was to obchodzi, ale otarłem się tam o Rivala w RM i byłem jednym z lepszych magów na serwerze. Uciekłem stamtąd, bo uznałem, że TBC posiada słabo zbalansowane PvP w porównianiu do WotLK. Dodatkowo bardzo nie podoba mi się ostatnie zachowanie tamtejszej administracji.

4. Rodzaj gry.
Jak zawsze grając w WoWa nastawiam się na PvP, jednak myślę, że kompletnie nie wyklucza mnie to z bycia dobrym graczem PvE. Zapewniam was, że wspólny rajd z gildią będzie dla mnie priorytetem i umiem skutecznie wykonać każde powierzone mi zadanie w czasie waki z "szefem", o czym niejednokrotnie już się przekonałem.

5. Nazwy poprzednich gildii i powód odejścia.
Na Sunwellu jedyną gildią w jakiej byłem była War of Worlds. Postanowiłem z niej odejść, gdyż panuje tam kompletna dysorganizacja i posiadają jedenastoletnie dziecko, które non stop trolli na TSie i pełni tam rolę oficera.

6. Czy możesz używać Team Speak 3?
Tak.

7. Jakie profesje posiadasz?
JC 450/450 i Engi 401/450.

8. Dlaczego mielibyśmy wybrać akurat Ciebie?
Myślę, że poznałem już Druida Feral w zadowalającym stopniu i tak jak już pisałem, mimo że nie znam wszystkich taktyk na "szefów" WotLK, to potrafie perfekcyjnie wykonać każde powierzone mi na rajdzie zadanie. Jestem pewien, że jeśli mnie przyjmiecie zyskacie dobrego kociakowego DPSa.

9. Screeny z okna logowania oraz statystyk i eq postaci.

Okno logowania:
http://imageshack.us/photo/my-images/40 … wania.jpg/

Statystyki:
http://imageshack.us/photo/my-images/825/evievgs.jpg/#

EDIT: A tutaj screeny, które udowadniają, że nie mam bana na HG jakby ktoś w to wątpił:
http://imageshack.us/g/826/hg1l.jpg/

Pozdrawiam, Eviev.

Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-21 05:30:27)

#2 2012-08-20 13:05:26

Debren

Member

Punktów :   
Rasa: Human
Klasa: Mage
Spec: Fire

Re: Eviev

No i zonk
Niby wszystko ładnie napisane niby ok ale coś mi nie pasuje. Chyba to że byłeś jakimś pro koxem na HG i uciekłeś znaczy albo coś przeskrobałeś albo czymś cie zniechęcili, tak bez powodu się nie ucieka.

Narazie jestem przeciwny tej kandydaturze do SE nie widzi mi się kolejny best eu

There can be only one Best EU

Ten artykuł jest niezmiernie długi i jego czytanie może spowodować liczne szkody, jak strata czasu,
ból palców, możliwość zepsucia się myszki, klawiatury i przypalenia drugiego dania.
Upewnij się, czy jesteś na siłach lub wybierz sobie coś krótszego.

#3 2012-08-20 13:28:06

Stoney

Użytkownik

Punktów :   

Nie wiem o co Ci chodzi szczerze mówiąc. Nie zamierzam na każdy kroku wypominać jakim to jestem "beszt pi vi pi playerem", nigdy tego nie robiłem, bo nie jestem jakimś pozerem, który uważa się za Boga i oczekuje pokłonów. Chcę po prostu porobić rajdy z fajnymi ludźmi i nawet nie mam zamiaru w waszej gildii gadać o PvP jeśli tego nie chcecie.

Zauważ, że z HG ucieka coraz więcej graczy i w podaniu napisałem dlaczego ja również to zrobiłem. Innymi powodami, o których nie napisałem w podaniu są na przykład popołudniowe lagi spowodowane mocno skaczącym diffem, które całkowicie uniemożliwiają dobrą grę PvP, jak i PvE, oraz już od ponad półtora miesiąca źle rozdane tytuły.

#4 2012-08-21 10:21:36

Aamon

Warior

Punktów :   
Klasa: Warior
Spec: Tank

Z tego Co piszesz inteligentna z Ciebie osoba, lecz jedno moje zastrzeżenie to opisywanie siebie jak byś był Druidem w życiu codziennym.
Wole przyjmować ludzi do Gildii a nie postacie którymi grają.
Więc w tym momencie jestem neutralnie nastawiony do podania, bo jedyne co wiem to, że jesteś "KOTEM" lubiącym muzykę i język angielski.

Czekam na wypowiedzi innych

Brak sygnatury to też sygnatura!

#5 2012-08-21 11:20:18

Stoney

Użytkownik

Punktów :   

Aamon napisał:

Więc w tym momencie jestem neutralnie nastawiony do podania, bo jedyne co wiem to, że jesteś "KOTEM" lubiącym muzykę i język angielski.

Gdzie ja tam napisałem, że jestem "kotem"? Napisałem tylko, że zyskacie dobrego "kociakowego" DPSa, a to już jest bardzo duża różnica. Bez obrazy, ale czy w waszych oczach wartościowym człowiekiem może być tylko ktoś kto chwali się ile to ostatnio "bimpru" nie wypił, albo ile lasek nie "wyrwał"?

#6 2012-08-21 16:42:32

Aamon

Warior

Punktów :   
Klasa: Warior
Spec: Tank

Nie i właśnie dla tego monotematyczny Druid ferall (dlatego napisałem Kotem) i wow średnio reklamują Cię z innej strony i nie wiem czy będzie można z Tobą porozmawiać o czymś innym.
A temat dziewcząt, bimbru raczej rozważany jest na poziomie jak zrobić bimber (a nie ile to ja nie wypije) czy też luźne rozmowy o dziewczynach (a nie o ich zaliczaniu).
Muszę Cię poinformować, że tutaj grają normalne osoby potrafiące się odezwać na wiele tematów a wiekowo szacuje srednią na 22 lata co nie oznacza, że grają tu starcy tylko dorośli ludzie.

Brak sygnatury to też sygnatura!

#7 2012-08-21 17:34:23

Stoney

Użytkownik

Punktów :   

Aamon napisał:

Nie i właśnie dla tego monotematyczny Druid ferall (dlatego napisałem Kotem) i wow średnio reklamują Cię z innej strony i nie wiem czy będzie można z Tobą porozmawiać o czymś innym.

Ale o co Ci konkretnie chodzi, bo dalej nie bardzo rozumiem. WoW to tylko gra, w której fakt, można zapoznać fajnych ludzi z ciekawymi osobowościami, ale nie został on głównie stworzony w celu zawierania nowych znajomości, bo od tego są portale społecznościowe, nie gry MMORPG. Jeśli chodzi o War of Worlds, to ciekawy jest ich ten "list polecający" biorąc pod uwagę fakt, że na ich 2 rajdach na których byłem robiłem większy DPS niż ich niektórzy DPSi posiadający ponad 4k GSa samemu posiadając wówczas prawie 1k mniej.

Aamon napisał:

A temat dziewcząt, bimbru raczej rozważany jest na poziomie jak zrobić bimber (a nie ile to ja nie wypije) czy też luźne rozmowy o dziewczynach (a nie o ich zaliczaniu).

Źle mnie zrozumiałeś. Po prostu poczułem się trochę niesprawiedliwie oceniony w porównaniu do podania innego młodego człowieka, które przeczytałem kilka dni temu. W jego poście znalazło się stwierdzenie, że "wyrywa laski" będąc w wieku bodajże 16 lat. Jak dobrze pamiętam, to odebraliście jego podanie bardzo pozytywnie a w moim odczuciu takie stwierdzenia są co najmniej niepoważne, szczególnie w internecie. 

Aamon napisał:

Muszę Cię poinformować, że tutaj grają normalne osoby potrafiące się odezwać na wiele tematów a wiekowo szacuje srednią na 22 lata co nie oznacza, że grają tu starcy tylko dorośli ludzie.

Wcale w to nie wątpię. Widzę, że takie skrobanie na forum do niczego nie zmierza, dlatego proponuję byście zadali mi parę pytań na TSie i jeśli wtedy stwierdzicie, że wam nie odpowiadam, to trudno, trzeba żyć dalej.

#8 2012-08-21 22:21:31

Debren

Member

Punktów :   

Chyba już skończyłeś  przygode z SE
http://sunwell.pl/forum/index.php?showtopic=37485

Ten artykuł jest niezmiernie długi i jego czytanie może spowodować liczne szkody, jak strata czasu,
ból palców, możliwość zepsucia się myszki, klawiatury i przypalenia drugiego dania.

#9 2012-08-22 08:44:56

cRun

Member

Punktów :   

imo nie, abstrahując nawet od tego bana. Jedyne czego się z podania dowiedziałem to to, że grałeś tu, grałeś tam, zacząłeś na Vanilli, potem było TBC, a teraz jest WotLK, że lubisz PvP ale PvE też jest spoko i że zdecydowanie brakuje ci skromności ;]

ps. mali ludzie tu grają, skoro oburzają się z powodu bandy knurów ;_;

#10 2012-08-22 10:20:17

Stoney

Użytkownik

Punktów :   

Debren napisał:

Chyba już skończyłeś  przygode z SE
http://sunwell.pl/forum/index.php?showtopic=37485

Wystarczy spojrzeć na nick zgłaszającego. To co napisałem na tym screenie jest szczerą prawdą, bo jak inaczej nazwać bandę idiotów, którzy latają pod fortecą na WG dostając baty od wieżyczek i nie interesuje ich zajmowanie workshopów. NIKT nie jest święty i KAŻDEMU mogą czasem puścić nerwy. Tak naprawdę ten koleś mnie zaraportował, bo wyśmiałem jego nick kiedy wcześniej kazał mi się zamknąć po napisaniu przeze mnie bolesnej prawdy. Tak czy owak proszę, aby ostateczną decyzję podjął Procesor gildii.

cRun napisał:

imo nie, abstrahując nawet od tego bana.

Jakiego bana? Dostałem mute i to wszystko. ;P

cRun napisał:

zdecydowanie brakuje ci skromności

No jeśli uważasz, że pisanie prawdy, to "brak skromności", to się z tobą zgodzę.

cRun napisał:

ps. mali ludzie tu grają, skoro oburzają się z powodu bandy knurów ;_;

A oskarżasz mnie o brak skromności... Sam widzisz jak jest.

Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-22 10:43:44)

#11 2012-08-22 12:32:26

Debren

Member

Punktów :   

ok nawyzywałeś nooba na bg a co jak nerwy ci puszczą na 45 wipe na valkyriach 25 hm?
też powiesz, że szczera prawda bo nooby? bo ten to a tamten tamto. Za kazdy wipe jest odpowiedzialny cały raid a nie jakis kolo XY i ABC tak samo na BG.
Skończyłem i jestem na nie i zdania nie zmienie

#12 2012-08-22 12:32:38

cRun

Member

Punktów :   

Mute, ban, whatever. W żadnym wypadku nie wątpię w twoją prawdomówność, po prostu takie wrażenie odniosłem czytając podanie.

#13 2012-08-22 12:37:57

Stoney

Użytkownik

Punktów :   

Debren napisał:

ok nawyzywałeś nooba na bg a co jak nerwy ci puszczą na 45 wipe na valkyriach 25 hm?

PvE zawsze gram na pełnym loozie i jeśli zabilibyśmy chociaż 1 bossa w ToCu, to już byłby to dla mnie sukces, bo ostatnio ToCa robiłem 2 lata temu. Poza tym guild matów traktuje się całkiem inaczej niż randoma na WG z głupim nickiem.

Widzę, że nie przekonam was, dopóki ze mną nie pogracie i nie pogadacie na TSie, a zapewniam was, że byście tego nie pożałowali. Na razie 2 osoby są na nie i 1 neutralna, jednak ja dalej chciałbym, żeby parę osób się jeszcze wypowiedziało, a tych, którzy są na nie, proszę o danie mi szansy.

cRun napisał:

takie wrażenie odniosłem czytając podanie.

Zacytuj mi fragment mojego podania, który tak odebrałeś.

Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-22 12:55:00)

#14 2012-08-22 14:42:47

Yum

Kiziak Master

Call me!
Punktów :   
Rasa: Night Elf
Klasa: Priest
Spec: Shadow

Łojojoj, się narobiło. Debren zawsze czujny ^^

Chodzi o to, żebyś się nie rozczarował. To nie jest przodująca, progresowa gildia, nie mamy first killi ani najwyższych ratów. Tworzymy sobie taką rodzinę, bez ciśnienia. Dlatego właśnie w sekwencji 'o sobie' chcielibyśmy bardziej poznać Ciebie, a nie Twoją postać.

Wydajesz mi się osobą o kłótliwym, twardym charakterze, niepotrafiącą się przyznać do błędu i nielubiącą krytyki. A ja nie chcę spięć.

"You know, I have to keep moving at night. Or I'll disappear!"

#15 2012-08-22 15:12:10

Stoney

Użytkownik

Punktów :   

Yum napisał:

Chodzi o to, żebyś się nie rozczarował. To nie jest przodująca, progresowa gildia, nie mamy first killi ani najwyższych ratów.

Wasza gildia od razu mi przypadła do gustu jak tylko usłyszałem, że obchodzi was tylko poziom gracza, nie GS. W większości tych przodujących gildii zawsze wymagają 35203958340 GSa i znajdują się tam 10 razy bardziej zadufani ludzie ode mnie uważający się za mistrza tej gry świecąc tylko i wyłącznie PvE GSem i wiedzą dotyczącą encounterów bossów. Nie przeszkadza mi powolny progress, bo i tak głównie gram PvP, proste. 

Yum napisał:

Tworzymy sobie taką rodzinę, bez ciśnienia.

Uwierz mi potrafię się zachować i nigdy do nikogo nie szczerzę zębów na TSie, do guild mateów tym bardziej. Będąc w War of Worlds, w rajdzie na Ulduar pewna osoba wspomniana przeze mnie w podaniu, na siłę próbując być "fajnym" specjalnie na TSie nam przeszkadzała w rajdzie puszczając jakieś PRLowskie piosenki dla dzieci. Jakoś wtedy byłem spokojny i nie przywiązywałem do tego większej wagi, mimo iż między innymi przez to był wipe. Nie mam na to dowodów, ale to prawda.

Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-22 15:13:26)

Stopka forum

RSS