Forum

Witamy na forum Gildii SYNTAX ERROR.

#16 2012-08-22 15:41:37

Salaame

Member

Punktów :   

Re: Eviev

Chyba trochê czê¶æ z Was przesadza. Postawili¶cie od razu ch³opaka w sytuacji "pod ¶cian±" i ciê¿ko siê jest broniæ.
Podanie napisane jest ca³kiem dobrze, ciê¿ko wywnioskowaæ jakie¶ negatywy. Moim zdaniem nadaje siê na przes³uchanie w grze.

Nie wiem jednak jak odnie¶æ siê do zarzutu, ale je¶li mam byæ szczery - sam mia³em kiedy¶ warna jednak usuniêtego przez administracjê. Tak naprawdê to w tej chwili mogê wej¶æ, napisaæ cokolwiek, wkleiæ screena i ju¿ mamy ha³as. Poza tym tak jak pisze - bg czy nawet zwykle randomy rz±dz± siê innymi prawami, ni¿ rajdy gildyjne (w gronie powiedzmy znajomych). Ja bym mu da³ szanse. Tylko sens bêdzie to mia³o wtedy kiedy nie bêdzie uprzedzenia, które tutaj moim zdaniem naros³o niepotrzebnie.

A co do ucieczki z serwera to sorry Debren, bez sensu siê przyczepi³e¶ kompletnie. Nawet je¶li to by³ kaprsy bez powodu to jaki to ma zwi±zek? Wiem, ¿e mo¿e to wró¿yæ szybkim odej¶ciem kolegi, ale jakby tak s±dzi³ przy ka¿dym podaniu to chyba nikt by nie do³±cza³ do SE. Sam rok temu odszed³em z Bugwella jednak teraz wróci³em j jestem z Wami na pok³adzie Widaæ, ¿e mu zale¿y i my¶lê, ¿e przynajmniej szansa siê mu nale¿y.

#17 2012-08-22 16:38:08

Debren

Member

Punktów :   
Rasa: Human
Klasa: Mage
Spec: Fire

Stoney napisał:

g³ównie gram PvP,

Nie mam na to dowodów, ale to prawda.

te¿ umiem cytowac i wyrywaæ.......z kontekstu.

Nie pasuje mi kolega i tyle co poradze

Ten artyku³ jest niezmiernie d³ugi i jego czytanie mo¿e spowodowaæ liczne szkody, jak strata czasu,
ból palców, mo¿liwo¶æ zepsucia siê myszki, klawiatury i przypalenia drugiego dania.
Upewnij siê, czy jeste¶ na si³ach lub wybierz sobie co¶ krótszego.

#18 2012-08-22 17:10:22

Stoney

U¿ytkownik

Punktów :   

Stoney napisał:

g³ównie gram PvP,

Nie mam na to dowodów, ale to prawda.

Nie widzê tu niczego, co by³oby wyrwane z kontekstu. Wcze¶niej napisa³em przecie¿, ¿e by³em na paru rajdach z t± gildi±, wiêc mogê po tym wywnioskowaæ jak u nich jest. To, ¿e gram PvP nie oznacza, ¿e nie mam zielonego pojêcia o PvE.

Debren napisał:

te¿ umiem cytowac i wyrywaæ.......z kontekstu.

Gdzie, co wyrwa³em z kontekstu? Proszê o konkrety. Cytowa³em fragmenty wypowiedzi, które uzna³em za istotne i na nie odpowiada³em.

Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-22 17:10:50)

#19 2012-08-23 00:28:29

Aamon

Warior

Punktów :   
Klasa: Warior
Spec: Tank

A Mi siê ju¿ nie chce cytowaæ
Kamilka nie¼le okre¶li³a moj± intencjê - podanie monotematyczne w kwestii opisu swojej osoby(w tym sensie kot)
ok jestem za przyjêciem
Widzê, ¿e naprawdê Ci zale¿y.

ps co do podania innych osób hymmm ...
jednak wole jak kto¶ pisze co¶ o sobie ni¿ tylko o wowie.

Na Tak

Brak sygnatury to te¿ sygnatura!

#20 2012-08-23 23:12:30

McLeod

Highlander

Call me!
SkÄ…d: Szkocja wdjm
Rasa: human
Klasa: mag
Spec: arcane

widaæ, ¿e Ci zale¿y. Salaame ma racje- postawili¶cie rekruta pod murem wiêc troszkê was podrapa³.
jednak co do tego muta to pamiêtaj- bêd±c cz³onkiem SYNTAX ERROR nie bêdziesz móg³ ju¿ takich pocisków robiæ na ogólnym. tym bardziej, ¿e sam osobi¶cie nie lubiê jak kto¶ na BG wyzywa zamiast np powiedzieæ innym co maj± robiæ. wyzwiska nie naucz± noob'ów taktyk.
zacytuje tu Magdê " okres próbny nikomu nie zaszkodzi "
jestem na TAK
popro¶ kogo¶ z gildi w grze o namiary na TS w celu dalszej czê¶ci rekrutacji czyli bla bla bla na TSie.

Mia³em szczê¶cie w waszych twarzach,
mia³em w sobie, to siê zdarza.
Czu³em spokój w waszych duszach
ale nikt do tego nie wymy¶li³ stró¿a

#21 2012-08-25 10:58:17

Debren

Member

Punktów :   
Klasa: Mage
Spec: Fire

Zobaczymy na raidach jak bedzie sie sprawowa³

Ten artyku³ jest niezmiernie d³ugi i jego czytanie mo¿e spowodowaæ liczne szkody, jak strata czasu,
ból palców, mo¿liwo¶æ zepsucia siê myszki, klawiatury i przypalenia drugiego dania.
Upewnij siê, czy jeste¶ na si³ach lub wybierz sobie co¶ krótszego.

Stopka forum

RSS