Witamy na forum Gildii SYNTAX ERROR.
Chyba trochę część z Was przesadza. Postawiliście od razu chłopaka w sytuacji "pod ścianą" i ciężko się jest bronić.
Podanie napisane jest całkiem dobrze, ciężko wywnioskować jakieś negatywy. Moim zdaniem nadaje się na przesłuchanie w grze.
Nie wiem jednak jak odnieść się do zarzutu, ale jeśli mam być szczery - sam miałem kiedyś warna jednak usuniętego przez administrację. Tak naprawdę to w tej chwili mogę wejść, napisać cokolwiek, wkleić screena i już mamy hałas. Poza tym tak jak pisze - bg czy nawet zwykle randomy rządzą się innymi prawami, niż rajdy gildyjne (w gronie powiedzmy znajomych). Ja bym mu dał szanse. Tylko sens będzie to miało wtedy kiedy nie będzie uprzedzenia, które tutaj moim zdaniem narosło niepotrzebnie.
A co do ucieczki z serwera to sorry Debren, bez sensu się przyczepiłeś kompletnie. Nawet jeśli to był kaprsy bez powodu to jaki to ma związek? Wiem, że może to wróżyć szybkim odejściem kolegi, ale jakby tak sądził przy każdym podaniu to chyba nikt by nie dołączał do SE. Sam rok temu odszedłem z Bugwella jednak teraz wróciłem j jestem z Wami na pokładzie Widać, że mu zależy i myślę, że przynajmniej szansa się mu należy.
Stoney napisał:
głównie gram PvP,
Nie mam na to dowodów, ale to prawda.
też umiem cytowac i wyrywać.......z kontekstu.
Nie pasuje mi kolega i tyle co poradze
Stoney napisał:
głównie gram PvP,
Nie mam na to dowodów, ale to prawda.
Nie widzę tu niczego, co byłoby wyrwane z kontekstu. Wcześniej napisałem przecież, że byłem na paru rajdach z tą gildią, więc mogę po tym wywnioskować jak u nich jest. To, że gram PvP nie oznacza, że nie mam zielonego pojęcia o PvE.
Debren napisał:
też umiem cytowac i wyrywać.......z kontekstu.
Gdzie, co wyrwałem z kontekstu? Proszę o konkrety. Cytowałem fragmenty wypowiedzi, które uznałem za istotne i na nie odpowiadałem.
Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-22 17:10:50)
A Mi się już nie chce cytować
Kamilka nieźle określiła moją intencję - podanie monotematyczne w kwestii opisu swojej osoby(w tym sensie kot)
ok jestem za przyjęciem
Widzę, że naprawdę Ci zależy.
ps co do podania innych osób hymmm ...
jednak wole jak ktoś pisze coś o sobie niż tylko o wowie.
Na Tak
Highlander
widać, że Ci zależy. Salaame ma racje- postawiliście rekruta pod murem więc troszkę was podrapał.
jednak co do tego muta to pamiętaj- będąc członkiem SYNTAX ERROR nie będziesz mógł już takich pocisków robić na ogólnym. tym bardziej, że sam osobiście nie lubię jak ktoś na BG wyzywa zamiast np powiedzieć innym co mają robić. wyzwiska nie nauczą noob'ów taktyk.
zacytuje tu Magdę " okres próbny nikomu nie zaszkodzi "
jestem na TAK
poproś kogoś z gildi w grze o namiary na TS w celu dalszej części rekrutacji czyli bla bla bla na TSie.
Zobaczymy na raidach jak bedzie sie sprawował