Forum

Witamy na forum Gildii SYNTAX ERROR.

#1 2012-08-20 12:45:08

Stoney

U¿ytkownik

Punktów :   

Eviev

1. Jak± postaci± grasz?
Night Elf Druid 80 - Feral Combat DPS. Troche ma³y GS, bo wyexpi³em go ledwo dwa tygodnie temu.

2.  Jak masz na imiê, ile masz lat.
Arnold, 17.

3. Co¶ wiêcej o sobie.
Uczeñ trzeciej klasy LO przy ZSE. W szkole najl¿ej przychodzi mi jêzyk angielski i na nim siê skupiam kiedy siê uczê, gdy¿ w tym kierunku planujê dalsze kszta³cenie na filologii angielskiej. Oprócz tego lubiê muzykê metalow± z nastawieniem na ostrzejsze brzmienia zespo³ów undergroundowych. WoW jest dla mnie moim hobby, gr±, która wymaga bardzo du¿o finezji od gracza, który zamierza graæ PvP na najwy¿szym poziomie. Gram w WoWa od patcha 1.12.1 g³ównie na prywatnych serwerach prawie zawsze nastawiaj±c siê na PvP. Gra³em na niezliczonej ilo¶ci ró¿nych serwerów, jednak ostatnio gra³em na HG. Pewnie ma³o was to obchodzi, ale otar³em siê tam o Rivala w RM i by³em jednym z lepszych magów na serwerze. Uciek³em stamt±d, bo uzna³em, ¿e TBC posiada s³abo zbalansowane PvP w porównianiu do WotLK. Dodatkowo bardzo nie podoba mi siê ostatnie zachowanie tamtejszej administracji.

4. Rodzaj gry.
Jak zawsze graj±c w WoWa nastawiam siê na PvP, jednak my¶lê, ¿e kompletnie nie wyklucza mnie to z bycia dobrym graczem PvE. Zapewniam was, ¿e wspólny rajd z gildi± bêdzie dla mnie priorytetem i umiem skutecznie wykonaæ ka¿de powierzone mi zadanie w czasie waki z "szefem", o czym niejednokrotnie ju¿ siê przekona³em.

5. Nazwy poprzednich gildii i powód odej¶cia.
Na Sunwellu jedyn± gildi± w jakiej by³em by³a War of Worlds. Postanowi³em z niej odej¶æ, gdy¿ panuje tam kompletna dysorganizacja i posiadaj± jedenastoletnie dziecko, które non stop trolli na TSie i pe³ni tam rolê oficera.

6. Czy mo¿esz u¿ywaæ Team Speak 3?
Tak.

7. Jakie profesje posiadasz?
JC 450/450 i Engi 401/450.

8. Dlaczego mieliby¶my wybraæ akurat Ciebie?
My¶lê, ¿e pozna³em ju¿ Druida Feral w zadowalaj±cym stopniu i tak jak ju¿ pisa³em, mimo ¿e nie znam wszystkich taktyk na "szefów" WotLK, to potrafie perfekcyjnie wykonaæ ka¿de powierzone mi na rajdzie zadanie. Jestem pewien, ¿e je¶li mnie przyjmiecie zyskacie dobrego kociakowego DPSa.

9. Screeny z okna logowania oraz statystyk i eq postaci.

Okno logowania:
http://imageshack.us/photo/my-images/40 … wania.jpg/

Statystyki:
http://imageshack.us/photo/my-images/825/evievgs.jpg/#

EDIT: A tutaj screeny, które udowadniaj±, ¿e nie mam bana na HG jakby kto¶ w to w±tpi³:
http://imageshack.us/g/826/hg1l.jpg/

Pozdrawiam, Eviev.

Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-21 05:30:27)

#2 2012-08-20 13:05:26

Debren

Member

Punktów :   
Rasa: Human
Klasa: Mage
Spec: Fire

Re: Eviev

No i zonk
Niby wszystko ³adnie napisane niby ok ale co¶ mi nie pasuje. Chyba to ¿e by³e¶ jakim¶ pro koxem na HG i uciek³e¶ znaczy albo co¶ przeskroba³e¶ albo czym¶ cie zniechêcili, tak bez powodu siê nie ucieka.

Narazie jestem przeciwny tej kandydaturze do SE nie widzi mi siê kolejny best eu

There can be only one Best EU

Ten artyku³ jest niezmiernie d³ugi i jego czytanie mo¿e spowodowaæ liczne szkody, jak strata czasu,
ból palców, mo¿liwo¶æ zepsucia siê myszki, klawiatury i przypalenia drugiego dania.
Upewnij siê, czy jeste¶ na si³ach lub wybierz sobie co¶ krótszego.

#3 2012-08-20 13:28:06

Stoney

U¿ytkownik

Punktów :   

Nie wiem o co Ci chodzi szczerze mówi±c. Nie zamierzam na ka¿dy kroku wypominaæ jakim to jestem "beszt pi vi pi playerem", nigdy tego nie robi³em, bo nie jestem jakim¶ pozerem, który uwa¿a siê za Boga i oczekuje pok³onów. Chcê po prostu porobiæ rajdy z fajnymi lud¼mi i nawet nie mam zamiaru w waszej gildii gadaæ o PvP je¶li tego nie chcecie.

Zauwa¿, ¿e z HG ucieka coraz wiêcej graczy i w podaniu napisa³em dlaczego ja równie¿ to zrobi³em. Innymi powodami, o których nie napisa³em w podaniu s± na przyk³ad popo³udniowe lagi spowodowane mocno skacz±cym diffem, które ca³kowicie uniemo¿liwiaj± dobr± grê PvP, jak i PvE, oraz ju¿ od ponad pó³tora miesi±ca ¼le rozdane tytu³y.

#4 2012-08-21 10:21:36

Aamon

Warior

Punktów :   
Klasa: Warior
Spec: Tank

Z tego Co piszesz inteligentna z Ciebie osoba, lecz jedno moje zastrze¿enie to opisywanie siebie jak by¶ by³ Druidem w ¿yciu codziennym.
Wole przyjmowaæ ludzi do Gildii a nie postacie którymi graj±.
Wiêc w tym momencie jestem neutralnie nastawiony do podania, bo jedyne co wiem to, ¿e jeste¶ "KOTEM" lubi±cym muzykê i jêzyk angielski.

Czekam na wypowiedzi innych

Brak sygnatury to te¿ sygnatura!

#5 2012-08-21 11:20:18

Stoney

U¿ytkownik

Punktów :   

Aamon napisał:

Wiêc w tym momencie jestem neutralnie nastawiony do podania, bo jedyne co wiem to, ¿e jeste¶ "KOTEM" lubi±cym muzykê i jêzyk angielski.

Gdzie ja tam napisa³em, ¿e jestem "kotem"? Napisa³em tylko, ¿e zyskacie dobrego "kociakowego" DPSa, a to ju¿ jest bardzo du¿a ró¿nica. Bez obrazy, ale czy w waszych oczach warto¶ciowym cz³owiekiem mo¿e byæ tylko kto¶ kto chwali siê ile to ostatnio "bimpru" nie wypi³, albo ile lasek nie "wyrwa³"?

#6 2012-08-21 16:42:32

Aamon

Warior

Punktów :   
Klasa: Warior
Spec: Tank

Nie i w³a¶nie dla tego monotematyczny Druid ferall (dlatego napisa³em Kotem) i wow ¶rednio reklamuj± Ciê z innej strony i nie wiem czy bêdzie mo¿na z Tob± porozmawiaæ o czym¶ innym.
A temat dziewcz±t, bimbru raczej rozwa¿any jest na poziomie jak zrobiæ bimber (a nie ile to ja nie wypije) czy te¿ lu¼ne rozmowy o dziewczynach (a nie o ich zaliczaniu).
Muszê Ciê poinformowaæ, ¿e tutaj graj± normalne osoby potrafi±ce siê odezwaæ na wiele tematów a wiekowo szacuje sredni± na 22 lata co nie oznacza, ¿e graj± tu starcy tylko doro¶li ludzie.

Brak sygnatury to te¿ sygnatura!

#7 2012-08-21 17:34:23

Stoney

U¿ytkownik

Punktów :   

Aamon napisał:

Nie i w³a¶nie dla tego monotematyczny Druid ferall (dlatego napisa³em Kotem) i wow ¶rednio reklamuj± Ciê z innej strony i nie wiem czy bêdzie mo¿na z Tob± porozmawiaæ o czym¶ innym.

Ale o co Ci konkretnie chodzi, bo dalej nie bardzo rozumiem. WoW to tylko gra, w której fakt, mo¿na zapoznaæ fajnych ludzi z ciekawymi osobowo¶ciami, ale nie zosta³ on g³ównie stworzony w celu zawierania nowych znajomo¶ci, bo od tego s± portale spo³eczno¶ciowe, nie gry MMORPG. Je¶li chodzi o War of Worlds, to ciekawy jest ich ten "list polecaj±cy" bior±c pod uwagê fakt, ¿e na ich 2 rajdach na których by³em robi³em wiêkszy DPS ni¿ ich niektórzy DPSi posiadaj±cy ponad 4k GSa samemu posiadaj±c wówczas prawie 1k mniej.

Aamon napisał:

A temat dziewcz±t, bimbru raczej rozwa¿any jest na poziomie jak zrobiæ bimber (a nie ile to ja nie wypije) czy te¿ lu¼ne rozmowy o dziewczynach (a nie o ich zaliczaniu).

¬le mnie zrozumia³e¶. Po prostu poczu³em siê trochê niesprawiedliwie oceniony w porównaniu do podania innego m³odego cz³owieka, które przeczyta³em kilka dni temu. W jego po¶cie znalaz³o siê stwierdzenie, ¿e "wyrywa laski" bêd±c w wieku bodaj¿e 16 lat. Jak dobrze pamiêtam, to odebrali¶cie jego podanie bardzo pozytywnie a w moim odczuciu takie stwierdzenia s± co najmniej niepowa¿ne, szczególnie w internecie. 

Aamon napisał:

Muszê Ciê poinformowaæ, ¿e tutaj graj± normalne osoby potrafi±ce siê odezwaæ na wiele tematów a wiekowo szacuje sredni± na 22 lata co nie oznacza, ¿e graj± tu starcy tylko doro¶li ludzie.

Wcale w to nie w±tpiê. Widzê, ¿e takie skrobanie na forum do niczego nie zmierza, dlatego proponujê by¶cie zadali mi parê pytañ na TSie i je¶li wtedy stwierdzicie, ¿e wam nie odpowiadam, to trudno, trzeba ¿yæ dalej.

#8 2012-08-21 22:21:31

Debren

Member

Punktów :   

Chyba ju¿ skoñczy³e¶  przygode z SE
http://sunwell.pl/forum/index.php?showtopic=37485

Ten artyku³ jest niezmiernie d³ugi i jego czytanie mo¿e spowodowaæ liczne szkody, jak strata czasu,
ból palców, mo¿liwo¶æ zepsucia siê myszki, klawiatury i przypalenia drugiego dania.

#9 2012-08-22 08:44:56

cRun

Member

Punktów :   

imo nie, abstrahuj±c nawet od tego bana. Jedyne czego siê z podania dowiedzia³em to to, ¿e gra³e¶ tu, gra³e¶ tam, zacz±³e¶ na Vanilli, potem by³o TBC, a teraz jest WotLK, ¿e lubisz PvP ale PvE te¿ jest spoko i ¿e zdecydowanie brakuje ci skromno¶ci ;]

ps. mali ludzie tu graj±, skoro oburzaj± siê z powodu bandy knurów ;_;

#10 2012-08-22 10:20:17

Stoney

U¿ytkownik

Punktów :   

Debren napisał:

Chyba ju¿ skoñczy³e¶  przygode z SE
http://sunwell.pl/forum/index.php?showtopic=37485

Wystarczy spojrzeæ na nick zg³aszaj±cego. To co napisa³em na tym screenie jest szczer± prawd±, bo jak inaczej nazwaæ bandê idiotów, którzy lataj± pod fortec± na WG dostaj±c baty od wie¿yczek i nie interesuje ich zajmowanie workshopów. NIKT nie jest ¶wiêty i KA¯DEMU mog± czasem pu¶ciæ nerwy. Tak naprawdê ten kole¶ mnie zaraportowa³, bo wy¶mia³em jego nick kiedy wcze¶niej kaza³ mi siê zamkn±æ po napisaniu przeze mnie bolesnej prawdy. Tak czy owak proszê, aby ostateczn± decyzjê podj±³ Procesor gildii.

cRun napisał:

imo nie, abstrahuj±c nawet od tego bana.

Jakiego bana? Dosta³em mute i to wszystko. ;P

cRun napisał:

zdecydowanie brakuje ci skromno¶ci

No je¶li uwa¿asz, ¿e pisanie prawdy, to "brak skromno¶ci", to siê z tob± zgodzê.

cRun napisał:

ps. mali ludzie tu graj±, skoro oburzaj± siê z powodu bandy knurów ;_;

A oskar¿asz mnie o brak skromno¶ci... Sam widzisz jak jest.

Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-22 10:43:44)

#11 2012-08-22 12:32:26

Debren

Member

Punktów :   

ok nawyzywa³e¶ nooba na bg a co jak nerwy ci puszcz± na 45 wipe na valkyriach 25 hm?
te¿ powiesz, ¿e szczera prawda bo nooby? bo ten to a tamten tamto. Za kazdy wipe jest odpowiedzialny ca³y raid a nie jakis kolo XY i ABC tak samo na BG.
Skoñczy³em i jestem na nie i zdania nie zmienie

#12 2012-08-22 12:32:38

cRun

Member

Punktów :   

Mute, ban, whatever. W ¿adnym wypadku nie w±tpiê w twoj± prawdomówno¶æ, po prostu takie wra¿enie odnios³em czytaj±c podanie.

#13 2012-08-22 12:37:57

Stoney

U¿ytkownik

Punktów :   

Debren napisał:

ok nawyzywa³e¶ nooba na bg a co jak nerwy ci puszcz± na 45 wipe na valkyriach 25 hm?

PvE zawsze gram na pe³nym loozie i je¶li zabiliby¶my chocia¿ 1 bossa w ToCu, to ju¿ by³by to dla mnie sukces, bo ostatnio ToCa robi³em 2 lata temu. Poza tym guild matów traktuje siê ca³kiem inaczej ni¿ randoma na WG z g³upim nickiem.

Widzê, ¿e nie przekonam was, dopóki ze mn± nie pogracie i nie pogadacie na TSie, a zapewniam was, ¿e by¶cie tego nie po¿a³owali. Na razie 2 osoby s± na nie i 1 neutralna, jednak ja dalej chcia³bym, ¿eby parê osób siê jeszcze wypowiedzia³o, a tych, którzy s± na nie, proszê o danie mi szansy.

cRun napisał:

takie wra¿enie odnios³em czytaj±c podanie.

Zacytuj mi fragment mojego podania, który tak odebra³e¶.

Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-22 12:55:00)

#14 2012-08-22 14:42:47

Yum

Kiziak Master

Call me!
Punktów :   
Rasa: Night Elf
Klasa: Priest
Spec: Shadow

£ojojoj, siê narobi³o. Debren zawsze czujny ^^

Chodzi o to, ¿eby¶ siê nie rozczarowa³. To nie jest przoduj±ca, progresowa gildia, nie mamy first killi ani najwy¿szych ratów. Tworzymy sobie tak± rodzinê, bez ci¶nienia. Dlatego w³a¶nie w sekwencji 'o sobie' chcieliby¶my bardziej poznaæ Ciebie, a nie Twoj± postaæ.

Wydajesz mi siê osob± o k³ótliwym, twardym charakterze, niepotrafi±c± siê przyznaæ do b³êdu i nielubi±c± krytyki. A ja nie chcê spiêæ.

"You know, I have to keep moving at night. Or I'll disappear!"

#15 2012-08-22 15:12:10

Stoney

U¿ytkownik

Punktów :   

Yum napisał:

Chodzi o to, ¿eby¶ siê nie rozczarowa³. To nie jest przoduj±ca, progresowa gildia, nie mamy first killi ani najwy¿szych ratów.

Wasza gildia od razu mi przypad³a do gustu jak tylko us³ysza³em, ¿e obchodzi was tylko poziom gracza, nie GS. W wiêkszo¶ci tych przoduj±cych gildii zawsze wymagaj± 35203958340 GSa i znajduj± siê tam 10 razy bardziej zadufani ludzie ode mnie uwa¿aj±cy siê za mistrza tej gry ¶wiec±c tylko i wy³±cznie PvE GSem i wiedz± dotycz±c± encounterów bossów. Nie przeszkadza mi powolny progress, bo i tak g³ównie gram PvP, proste. 

Yum napisał:

Tworzymy sobie tak± rodzinê, bez ci¶nienia.

Uwierz mi potrafiê siê zachowaæ i nigdy do nikogo nie szczerzê zêbów na TSie, do guild mateów tym bardziej. Bêd±c w War of Worlds, w rajdzie na Ulduar pewna osoba wspomniana przeze mnie w podaniu, na si³ê próbuj±c byæ "fajnym" specjalnie na TSie nam przeszkadza³a w rajdzie puszczaj±c jakie¶ PRLowskie piosenki dla dzieci. Jako¶ wtedy by³em spokojny i nie przywi±zywa³em do tego wiêkszej wagi, mimo i¿ miêdzy innymi przez to by³ wipe. Nie mam na to dowodów, ale to prawda.

Ostatnio edytowany przez Stoney (2012-08-22 15:13:26)

Stopka forum

RSS