Forum

Witamy na forum Gildii SYNTAX ERROR.

#1 2012-07-11 12:33:57

Ender

Użytkownik

Punktów :   

Vairye

1. Vairye, lvl 80, NElf Rogue, planuję grać w Combacie (moim zdaniem bardziej elastyczny niż assa)

2. Kuba, lat 21

3. Jestem studentem, męczę się z architekturą na Politechnice Wrocławskiej, z okazji posiadania chwili wolnego wróciłem pograć w WoWa

4. Lubię zarówno PvP, jak i PvE. W PvE najbardziej kręcą mnie wyzwania, moje najlepsze wspomnienia z globala to ubicie Ragnarosa po stu wipach o drugiej w nocy

5. Jestem nowy na Sunwellu, wracam do WoWa po ponad półrocznej przerwie, zacząłem dopiero się ubierać, ale nudzi mi się czekanie po 20 minut w dungeon finderze i szukam gildii, z którą mógłbym pogadać i zżyć się zanim zacznę rajdować

6. TSa używam już od paru lat, mam działający mikrofon, znajomi narzekają tylko na ciągły szum wiatraka w moim pokoju

7. Z powodu braku czasu na poważne farmienie do tej pory, nie mam jeszcze wybranych żadnych profesji, zrobię prawdopodobnie JC, do tego postaram się wbić Engi

8. Na WoWa natknąłem się pierwszy raz za czasów wczesnego TBC, na poważnie zacząłem jednak grać dopiero chwilę przed wprowadzeniem wotlka na Andeerii. Pograłem trochę pvp i wyfarmiłem wszystko, co się dało z Naxxa25 na moim rogalu. Gdy na globalu wychodziło cata przeniosłem się tam razem z grupą najbardziej zżytych ~10 osób z naszej gildii. Moim największym osiągnięciem na globalu było ubicie Ragnarosa (na normalu)  dzień przed jego nerfem. Pofarmiłem trochę Firelandsy HC i przestałem grać z powodu braku czasu i ochoty.  Pre-nerf RagnarosHC był uważany przez wiele osób za najbardziej wymagający encounter w historii WoWa, ale jego normalna wersja także stanowiła niemałe wyzwanie, więc sądzę, iż mimo mojego braku doświadczenia z wotlkowymi bossami poza Naxxem dam radę nauczyć się taktyk bez większych przeszkód.
Za czasów grania na Andeerii ogarniałem wszystkie klasy Rogala, choć sercem zawsze jestem paladynem retri. Uważam, że byłbym wartościowym dodatkiem do gildii, jestem z reguły spokojny i bezkonfliktowy, nie przepadam za trollowaniem, lubię poafczyć w SW i pogadać z ludźmi z gildii.

9. Na razie nie mam się czym pochwalić w kwestii GearScore, więc oszczędzę Wam zachodu. Mogę dodać, że gram sexy NElfką, jak już mam się na jakąś postać gapić godzinami, to niech będzie chociaż przyjemna dla oka

@edit
Screenshot Jak mówiłem, dopiero zacząłem się gearować

#edit2
Biurokracja na całego. Ekran logowania

Ostatnio edytowany przez Ender (2012-07-11 23:41:11)

#2 2012-07-11 13:45:17

Yum

Kiziak Master

Call me!
Punktów :   
Rasa: Night Elf
Klasa: Priest
Spec: Shadow

Re: Vairye

Lubię to. Podoba mi się.
Ale jednak prosimy o SSy.

"You know, I have to keep moving at night. Or I'll disappear!"

#3 2012-07-11 21:46:49

McLeod

Highlander

Call me!
Rasa: human
Klasa: mag
Spec: arcane

SS z okna logowania to podstawowy wymóg w podaniu.

Miałem szczęście w waszych twarzach,
miałem w sobie, to się zdarza.
Czułem spokój w waszych duszach
ale nikt do tego nie wymyślił stróża

#4 2012-07-22 19:08:10

dontom

Member

3763167
Punktów :   
Rasa: Human
Klasa: Paladyn
Spec: Holly

JW. brak okna logowania ale poza tym git

#5 2012-07-23 16:25:04

McLeod

Highlander

Call me!
Rasa: human
Klasa: mag
Spec: arcane

wybacz tą biurokrację ale mam swoje powody żeby wymagać SS z okna logowania w podaniu.
jestem na TAK ale musi się wypowiedzieć jeszcze kilka osób.

Miałem szczęście w waszych twarzach,
miałem w sobie, to się zdarza.
Czułem spokój w waszych duszach
ale nikt do tego nie wymyślił stróża

#6 2012-08-15 10:02:25

Mothman

Administrator

4403365
Punktów :   
Rasa: Human
Klasa: Warlock
Spec: Destruction