Forum

Witamy na forum Gildii SYNTAX ERROR.

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2012-07-22 12:14:43

Space

Użytkownik

Punktów :   

Space

1. Jaką postacią grasz?
Daranei Shaman 80 - obecnie enh (do expienia), ale docelowo main ele/off resto

2.  Jak masz na imię, ile masz lat.
Darek, 26 wiosen

3. Coś więcej o sobie.
Absolwent PśK, technologie laserowe i plazmowe pracuje jako technolog i mistrz produkcji w niewielkiej firmie branży metalowej. Fascynuje się laserami pod każdym względem, motoryzacją, wędkuję i biegam.

4. Rodzaj gry.
Od zawsze grałem PvE ponieważ PvP ciężko mi ogarnąć ;p

5. Nazwy poprzednich gildii i powód odejścia.
Na tym serwerze byłem tylko w gildii Euphoria czy jakoś tak, gildia umarła śmiercią naturalną, dlatego też odszedłem.

6. Czy możesz używać Team Speak 3?
Ponieważ miałem ok 8 miesięcy przerwy od WoWa TS`a już na kompie nie mam, ale chętnie znów zainstaluję i zacznę z niego korzystać.

7.  Jakie profesje posiadasz?
JC i mining w trakcie skillowania.

8. Dlaczego mielibyśmy wybrać akurat Ciebie?

Jest to w sumie trzeci serwer na którym gram. Swoją przygodę z WoWem zacząłem gdy wchodził path 2.4.3 na TBC na serwerze Bloodworld. Moim mainem zawsze był sham, wydaje mnie się, że w 98% ogarniam grę tą klasą żeby zbytnio się nie przechwalać
BW połączyło się z GTWow`em, a później zmieniło nazwę na 4Players (niektórzy znają tą historię) zaczęło się robić nieciekawie, a później serwer padł, a bazę postaci dostał Nexus. Dalej grałem swoimi postaciami, ale kiedy juz Nexus upadł baza postaci przepadła. Wtedy to przestałem grać, do czasu kiedy to trafiłem na Sunwella. Postać jest świeżo wyexpiona więc mówiąc szczerze jest jeszcze "groszkiem". Staram się jakoś ubierać, chodzić na rhc, ale z tego co widze i na to trzeba czekać ok 15-20 min nawet na serwerze z taką populacją... Swoją gildię zawsze traktowałem jako miejsce, gdzie mogę spokojnie pogadać ze znajomymi z gry, pośmiać się, pożartować. Nadmieniam także, że dla mnie gra w WoWa jest wyłącznie rozrywką, nigdy nie przedkładam gry ponad życie prywatne, dlatego też raz mam czas, żeby sobie pograć, a raz go po prostu nie mam. Jeśli chodzi o taktyki, to raczej cały content do Uldu włącznie (bossy które działały) raidowałem dość często, z dobrym skutkiem. ToCa 10/25 miałem okazję raidować dosłownie kilka razy, więc nie będę mówił, że taktyki mam w jednym palcu. Wiem, albo może wiedziałem mniej więcej co i kiedy zrobić. Myślę, że jeśli mnie wybierzecie, zyskacie całkiem ogarniętego rdepsa/heala.

9. Screeny z okna logowania oraz statystyk i eq postaci.
Ponieważ jestem obecnie u narzeczonej, nie mam tu WoWa, screeny wkleję dziś wieczorem jak wrócę do domu.

EDIT: Jak obiecałem... Okno logowania: http://imageshack.us/photo/my-images/81 … 25432.jpg/
                                  Staty postaci: http://imageshack.us/photo/my-images/15 … 25630.jpg/

Jak wcześniej wspominałem, postać to groszek. Wyexpiona raptem tydzień temu... 

Pozdrawiam Space

Ostatnio edytowany przez Space (2012-07-22 23:06:43)

#2 2012-07-22 12:22:36

Debren

Member

Punktów :   
Rasa: Human
Klasa: Mage
Spec: Fire

Re: Space

Przydałby się aktywy elemental shaman.
na tak na razie

Ten artykuł jest niezmiernie długi i jego czytanie może spowodować liczne szkody, jak strata czasu,
ból palców, możliwość zepsucia się myszki, klawiatury i przypalenia drugiego dania.
Upewnij się, czy jesteś na siłach lub wybierz sobie coś krótszego.

#3 2012-07-22 12:57:46

Mothman

Administrator

4403365
Punktów :   
Klasa: Warlock
Spec: Destruction

Wstępnie na tak, bardzo ładne podanie, a shamanów w mainie ele też nie mamy za wielu. Czekamy jeszcze na screeny.

"Once I rose above the noise and confusion
Just to get a glimpse beyond this illusion
I was soaring ever higher
But I flew too high"

#4 2012-07-24 14:17:46

Space

Użytkownik

Punktów :   

edit:
screeny dodane

#5 2012-07-24 20:34:45

Rela

Member

Punktów :   

ładne podanie , nie mam się czego czepić wstępnie na tak

#6 2012-07-25 17:15:38

Yum

Kiziak Master

Call me!
Punktów :   
Rasa: Night Elf
Klasa: Priest
Spec: Shadow

I ja na tak

"You know, I have to keep moving at night. Or I'll disappear!"

#7 2012-07-25 19:03:47

Mothman

Administrator

4403365
Punktów :   
Klasa: Warlock
Spec: Destruction

Potwierdzam iż jestem na tak.

"Once I rose above the noise and confusion
Just to get a glimpse beyond this illusion
I was soaring ever higher
But I flew too high"

#8 2012-07-27 11:59:17

McLeod

Highlander

Call me!
Rasa: human
Klasa: mag
Spec: arcane

masz mój miecz, mój ofhand, moje TAK i moja starą.
jest tylko mały problem. ja dzis zacząłem swój długo oczekiwany urlop więc nie będzie mnie prawie na grze. Yum tez dziś wyjeżdża n wakacje , Aamon już wyjechał a Mothman cofa się w czasie żeby zobaczyć Woodstock (Hendrix, Joplin i te sprawy) ale jeśli uda Ci sie złapać Mothmana przed skokiem w czasie to napisz do niego na grze i zapytaj o namiary na TS. on Cię przesłucha i zaprosi do gildi jeśli dobrze odpowiesz na jego zawiłe pytania szukaj w grze nicku Mothmanpl albo zapytaj o namiary innego członka gildi.

Miałem szczęście w waszych twarzach,
miałem w sobie, to się zdarza.
Czułem spokój w waszych duszach
ale nikt do tego nie wymyślił stróża

Stopka forum

RSS